Jouw verhaal. Door ons verbeeld.
Wij maken huisstijlen, grafisch ontwerp, campagnes, websites, animaties, branding en veel meer.

Onze Diensten

Studio van Laar staat klaar om je merk te versterken, je boodschap krachtig te communiceren en je verhaal op de juiste manier te vertellen. Of het nu gaat om een infographic of een website, wij zorgen ervoor dat het consistent is en het juiste verhaal vertelt. Wij creëren grafisch ontwerp, bouwen effectieve websites, maken heldere infographics, maken sterke huisstijlen en bedenken originele concepten. Hieronder zie je onze diensten. Kijk ook in ons portfolio voor voorbeelden van ons werk.

Logo / huisstijl

We ontwerpen een tijdloze en krachtige huisstijl die de kern van jouw bedrijf laat zien. We maken een visuele identiteit en voorbeelden voor je website, vistekaartjes, powerpoint, social media, briefpapier, merchandise en andere uitingen.

Infographics en praatplaten

Met een infographic laten we complexe informatie op een begrijpelijke en visueel aantrekkelijke manier zien.

Webdesign

We gebruiken templates om een op maat gemaakte WordPress-website voor je te maken. Wij verzorgen de structuur, lay-out en voorzien deze van teksten en afbeeldingen, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe website.

Animatie

Van uitleganimaties tot geanimeerde logo’s, animaties zijn een krachtig communicatiemiddel. We creëren samen met jou de juiste animatie. We nemen de tijd om je boodschap te begrijpen en vertalen deze vervolgens naar boeiende bewegende beelden die de aandacht trekken en je verhaal tot leven brengen.

Campagne laten maken - Studio van Laar

Campagnes

Campagnes zijn een effectief middel wanneer je een specifieke doelgroep wilt aanspreken. Samen met een mediastrateeg ontwikkelen we een doeltreffende marketingstrategie. Vervolgens ontwerpen we een reeks krachtige visuele beelden die in verschillende uitingen mensen aanzetten tot actie of gedragsverandering.

plattegrond laten maken - Studio van Laar

Plattegronden / map design

Om eenvoudig de weg te vinden, tekenen we graag een plattegrond voor je. Bijvoorbeeld voor wandel- of fietsroutes of om de bereikbaarheid van je locatie te tonen.

Signing belettering stickers laten ontwerpen

Signing / belettering

We houden er van om je branding te vertalen naar belettering, zowel binnen als aan de buitenkant van gebouwen. Of het nu dient als decoratie of om de juiste weg te wijzen, we zorgen ervoor dat je merk opvalt in de fysieke omgeving.

Illustratie

We ontwerpen met plezier illustraties voor handleidingen, lesmateriaal, overzichten van curricula, organigrammen, schema’s, blogcontent, en portretjes van teamleden. We zijn ook bedreven in het genereren van AI beelden met de juiste look & feel.

Docent coach Studentenbegeleider Eindhoven Jan Pieter van Laar

Docent / Student coach

Jan Pieter biedt zijn expertise aan op verschillende hogescholen. Hij staat beschikbaar voor lezingen over diverse onderwerpen binnen visuele communicatie en biedt tevens zijn diensten aan als studentencoach, tutor of (interim) vakdocent.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact op. Mail Jan Pieter.