FIT beweegroute

Ontdek de FIT beweegroute, een inspirerende urban trimbaan ontworpen om je op een plezierige manier fit te houden. Langs deze route kom je diverse fitnessapparatuur tegen, speciaal ontworpen om je spieren te trainen en je in beweging te houden in de buitenlucht.

Denovo Design benaderde Studio van Laar met de vraag om de complete huisstijl, bijbehorende pictogrammen en gedetailleerde plattegronden te ontwikkelen voor dit project. In samenwerking met Studio Ilona Huvenaars werden de kenmerkende pictogrammen en plattegronden tot stand gebracht, wat resulteerde in een goede combinatie van esthetiek en functionaliteit. (Wie goed kijkt, zal enkele subtiele jaren 80-nostalgie-elementen ontdekken…)

De FIT parcours zijn liggen in de gemeente Nijmegen, en je kunt eenvoudig de routes downloaden.

Bovendien bieden we ook gedetailleerde plattegronden aan voor de Kwiek beweegroutes, een ander initiatief waar Studio van Laar het ontwerp voor heeft verzorgd.

Met deze ontwerpen willen we niet alleen iedereen aanmoedigen om actief te blijven en te genieten van een gezonde levensstijl in de buitenlucht, maar streven we er ook naar dat iedereen snel en moeiteloos de weg kan vinden.”

Wil je ook een plattegrond en pictogrammen laten maken?

Neem dan contact met ons op